Naaien, Wishlist

Alle begin is ongemakkelijk

Toch een beetje ongemakkelijk, dit eerste blogbericht. Ik hoef me niet voor te stellen, dat staat al onder ‘over mij’, en meteen vollenbak met foto’s van vers gemaakte jurken beginnen smijten is ook een beetje raar. Een shortlist van toekomstige projecten dan maar!

  • Burda-jasje uit editie 08/2017

770x967_bs_2017_08_114a_heft_large

De herfst is met stip mijn favoriete seizoen, ook om te naaien. Ik maakte een aantal jasjes het voorbije jaar (die je kan vinden op mijn Instagram), en ik heb de microbe te pakken. Voor dit Burda-jasje heb ik een blauw/zwart geruite mantelstof uit mijn stash opgediept én ik heb het patroon al overgenomen. Wordt vervolgd!

  •  Deze Ruri sweatpants van Named

Ah, sweatpants, mijn beste vriend op thuiswerkdagen. Ik heb een grijze, redelijk dikke tricotstof in mijn voorraad die ik oorspronkelijk voor een jurk had gekocht, maar daarvoor uiteindelijk te saai werd bevonden. Voor deze broek is ze echter ideaal!

  • Ook van Named: de Gemma sweater

Dit patroon heeft 2 variaties; er is ook een maxi-jurk die een heel andere, eerder glamoureuze look heeft. Ik heb een wijnkleurige nicky velours van Georgette in gedachten voor deze sweater, maar heb nog niet beslist of ik de geometrische inset in een contrasterende kleur wil of niet.

  • Imani jurk van La Maison Victor

Ik ben al van het prille begin een LMV-fan, en vind in elk nummer wel iets naar mijn zin. De Imani is perfect voor de herfst, en ik kocht een tijdje geleden een stof met een geometrisch patroon bij le Chien Vert in Brussel met deze jurk in het achterhoofd.

Wat staat er op jullie to do lijst? Werken jullie aan meerdere stuks tegelijkertijd?

Groetjes,

dorien

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s